Propietat Intel·lectual i Industrial

LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL per si mateixa o com concessionària, és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, sons, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructures i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL.

Hi serà, per consegüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent-hi aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya. Tots els drets reservats. En virtut del disposat als articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la sema modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb objectius comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol suport físic sempre i quan sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que fos instal·lat en les pàgines de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL.

Share This