Condicions d’Ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL informa que és titular de la web https://gestionactiva.es /. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada llei, LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL informa de les següents dades:

El titular d’aquesta web és LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL, amb CIF B63376446 i domicili social en CARRER NOU 56 08620, SANT VICENÇ DELS HORTS (BARCELONA), inscrita al Registre Mercantil, al tom …………………., foli ………………….., fulla ………………… i inscripció ………………….. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: tclosas.ltm@gestionactiva.es .

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús per la web de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació per la web de LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons l’assumpte. La web LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

– La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis estesos per LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL per a l’accés a certs continguts o serveis oferts per la web.
– L’ús de la informació, serveis i dades oferts per LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL contrariament a el disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, les bones costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre mode puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament de la web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITATS

LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL no és fa responsable del contingut de les pàgines webs a les quals l’usuari pugui accedir mitjançant els enllaços establerts a la seva web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercità cap tipus de control sobre el contingut d’altres webs de la xarxa. Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, veracitat o legalitat de pàgines webs alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir mitjançant enllaços.

LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL declara haver adoptat totes les mesures necessaries per evitar qualsevol dany als usuaris de la seva web, que poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, LTM GESTION ACTIVA DE SERVICIOS Y ASESORAMIENTO SL no és fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació d’Internet pugui sofrir l’usuari.

Share This